LUNCHMENY


Vecka 4

 Veckans fisk: 125kr

Ångad kolja med skagenröra, skirat smör, krutonger & färskpotatis

 Veckans vegetariska: 89kr

Karl Johansvamp fylld ravioli med tryffelsås, babyspenat & parmesan

 

Dagens soppa med bröd & salladsbuffé 75kr

Mini-crème brûleè 25kr

Röd grapefruktsorbet 20kr

 Dagens rätt: 94kr

 

Måndag 23/1

Stekt fläsk med löksås, lingon & färskpotatis

Tisdag 24/1

Hjortfärsbiff med bacon, dijonsky, salt gurka & potatispuré

Onsdag 25/1

Boeuf Bourguignon med potatispuré

Torsdag 26/1

Köttbullar med gräddsås, lingon, inlagd gurka & potatispuré

Fredag 27/1

Oxfärsbiff med bearnaisesås, rotfrukter & rostad potatis